Hästarna

DSC_03892

DSC_03862

Nyss varit ute hos de här gullisarna. Gjorde lite stallsysslor o gick sedan ut o ryktade, pratade o fotade dem. Hästar är så sjukt mysiga djur, snälla o lugna! Om ni undrar så ä den översta en nordsvensk brukshäst vid namn Vakt, o den understa heter Bulan o är en shetlandsponny.

Jag har fixat en bloggmejl också; hanniiwaa@gmail.com dit kan ni mejla om det är något ni vill säga som ni inte vill skriva i kommentarerna, sponsring o samarbeten med företag o andra bloggare, en allt i allo mejl helt enkelt. Ska försöka svara på allt så snabbt jag kan o mejlen kommer alltid stå uppe under fliken ”kontakta/följ mig”.

 

blogstats trackingpixel

2 reaktion på “Hästarna

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>