Tältaaa

Igår hände en sak som inte var så rolig, riktigt jobbig faktiskt så därför blev det ingen uppdatering, bärättar om det när jag känner för det.
Men idag ska bli jättekul, jag och 3 kompisar ska åka till en camping och tälta där tills imorgon, vi kommer ha det jättemyyys! Grilla korv, bada, prata och bara ha det bäst helt enkelt! Så jag är inte säker på om jag kommer blogga därifrån men nu vet ni vara jag är iallafall. Johanna kommer hit om ett tag också får hon åka med oss in till byn och sär blir vi hämtade av mirre, hääärligt!

image

Packning…

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>