Hemma

image

Nu är jag hemma från campingen, så sjukt kul vi hade det! Det var varmt i luften och i vattnet, campingen var jättemysig och vi hade det bara så himla mys! Mer bilder och sånt kommer när tjejerna har skickat bilderna till mig så håll ut! Men jag har blivit ganska brun (eller ja jag är vit som en krita om man gämnflr med vem som helst men för mig är det ganska brunt) håret är lite blekt och har dendär härliga sjö texturen, vågigt och bara jättefint! Riktigt lyckat blev det, love it

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>