Jag hjälpte till lite idag med att ta in höet, phu vilket jobb det är, hämta höbal efter höbal och köra/dra det ner från åkern till stallet, hm… ni som inte är lantisar fattar nog ingenting haha men vi odlar ju vårat egna hö till hästarna som måste in och upp på höloftet, så det är det min familj håller på med nu. Men imorgon får vi förstärkning från min systers familj men jag ska stå borta på en baklucke loppis och sälja lite grejer, jag vill ju ha lite pengar till stockolm you know :) men det är första gången jag står på loppis och vi får väll hoppas att vi blir av med sakerna haha. Märker nu att detta blev ett väldigt flummigt inlägg men aja. Har redigerat en video som kommer upp imorgon också, så håll utkik efter den…

image

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>