Packning

Idag har jag fullt upp med att packa, FÖR JAG SKA TILL STOCKHOLM IMORGON! Det ska bli så himla kul att vara där i några dagar och bara ha semester, vi har inte sådär jättemycket inplanerat men några saker blir det. Det ända ”mindre roliga” är den 5 timmar långa bilresan här ifrån norr men jag får väl stå ut för ja, jag ska ju iallafall till sthlm! Men en sak ni kanske inte visste om mig är att jag gillar att packa… Planera outfits, planera smink och sånt, sminkväskan har jag ju gjort en video om som ni hittar i inlägget före detta, hoppas ni gillar den!

Från Stockholm kommer det kanske inte bli så jättebra uppdatering, men jag tar med mig kameran så får vi se vad som blir plåtat men ni kommer säkert få mobiluppdatering och sånt, filmar en haul så fort jag kan när jag kommer hem. Men Imorgon bär det av mot Huvudstaden och på vägen dit ska vi äta på mitt typ favoritmatställe, tönnebro rasta, har alltid älskat maten där och varje gång vi ska söder ut så äter vi där haha.

Fotor0713144455

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>