Hemma

Nu är jag hemma från sthlm, eller jag kom hem igår men jag var så trött och mina syskonbarn+ storasyster är här så jag var med dem istället för att blogga, men nu idag har jag tid att blogga! Jag hade jättetrevligt i Stockholm, träffade lite släckt och shoppade, vi var på något museum också, najsigt. Men idag på förmiddagen har jag filmat en haul, ska redigera den nånting i helgen så den lär nog komma upp någon gång i början av nästa vecka. Men lite saker ska jag beställa online, så den haulen blir nog antingen här eller typ i slutet på någon annan video, vi får se hur det blir. Men nu ska jag mysa lite med mina syskonbarn så får ni mer uppdatering senare, vill få en rullande och ”intressant” uppdatering på bloggen, ska fixa lite inlägg och sånt snart, men jag undrar vad ni vill ha mer av, kommentera!
image

bild från frozen yhogurt factory i sthlm, gallerian, såå gott!

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>