Ootd- Basic

DSC_0597Linne- H&M

Shorts- H&M

Sitter framför en fläkt och skriver detta, när jag fotade kunde jag inte vara ute så länge för oj vad varmt det var, kände att jag inte ville bli glansig i ansiktet så därför blev det en kort fotorunda, har lite fler bilder på lager som antagligen kommer upp i veckan. Men iallafall, ganska basic outfit idag, linne och shorts, hur svenskt kan de bli? Men hittade detta jättefina linne i Stockholm, lätt och luftigt, mönstret gillar jag också. Kläderna nämns också i min Stockholmshaul som jag troligen ska redigera idag. Vad ska ni göra idag?

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>