Packa igen…

image

Nu blev det dax att packa igen, päronen kom på igårkväll att vi kanske skulle göra nåt mer på semestern, så då bär det visst av till Trondheim (tror att det är så det stavas), det ligger inte jättelångt ifrån där vi bor så vi åker bil dit och bor på hotel i två nätter, riktigt mys att se en annan stad och jag har faktiskt aldrig varit i Norge. Lite spontant men roligt, någon som varit i Trondheim och har idéer på bra shopping mat osv…? Så nu är det dax att packa igen och imorgon bitti bär det av mot Norge, ska kanske vlogga, vet inte än, men vi får se hur det blir då!

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>