Hemma från Trondheim

Nu är jag hemma, och oja vad kul jag haft, riktigt mysig stad och hotellet var jättefint. Har haft några jättemysiga dagar med familjen! Har ätit gott, shoppat, kollar på stan och nu idag innan vi åkte hem badade jag i havet, riktigt varmt faktiskt! Första gången jag badar i hav på jättelänge! Jag shoppade lite också som sagt, vill ni ha en haul? Isåfall blir det en delad videohaul med det jag bestäklde från feelunique också.
Men Trondheim var jättefint, även fast jag inte förstod något av vad norskarna sa?! Mamma o pappa förstod ganska bra men jag fattade ingenting, fick prata engelska med vissa i butiker för annars fördstod jag ingenting haha. Men bilder kommer senare, men ni får en bild på mig när jag sitter på en jättestor fot (??) som fanns i receptionen på hotellet, det var det första men såg när man kom in…

image

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>