Godaste smoothien och åsna

image

Har kommit på godaste smoothien, men den är såååå enkel! Helt enkelt bara halvtinade blåbär och apelsin juice, låter jätte äckligt men är sååå gott. Smakar apelsinjuice med lite blåbär, perfekt för varma dagar som det har varit på senaste tiden. Äter oftast det med några skivor vattenmelon, yum.
Har varit och provridit en åsna idag, ja du läste rätt haha. Men jag ska tävla åt några vi känner i åsnegalopp tror jag att det hette. Men man ska helt enkelt rida så snabbt som möjligt, på en åsna. Ja. Men de lever upp till sitt rykte, envisa som jag vet inte vad och typ vägrar gå frammåt hur mycket sjänkel, ljud eller spö man använder haha. Får väl se hur det går på tävlingen..

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>