Mat

Igår var jag ute på en jättehärlig springrunda, men stigen jag sprang på en bit var ganska igenväxt så lite besvärligt var det haha men ändp sååå härligt att vara ute sisådär en halvtimme i skogen. Ska jag vara helt ärlig med er så har jag inte tränat/ sprungit på hela sommaren. Vet, inge bra men jag har inte haft inspirationen till det. Men nu känner jag mig inspirerad och vill börja röra på mig mer, känslan efter lixom! Och till bloggen är jag mer inspirerad nu också, har lite idéer till inlägg som nog skrivs ner någonting i helgen…
Imorgon är det åsnegalopp haha. Vi får se hur det går och man kan ju hoppas att åsnan iallafall rör sig framåt, vi får se hur det går.
Idag lagade jag met också, lite random men det blev grillat (pappa grillade, jag gjorde resten och kryddningen osv..) med hemgjorda pommes, två såser och kladdkaka till efterrät, mums!

image

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>