Bloggen

Okej, lite saker kommer hända med bloggen snart, förändringar men nya headern är ett smakprov, vad tycker ni? Men behöver lite förändring och ja, mer än så tänker jag inte säga…
Men herregud vad varmt det är, och inte nog med det har brandröken ifrån Sala tagit sig hit upp i norr (???). Luktar väääldigt illa, huvudvärk next. Men tycker synd om er som bor i Sala/ utanför, ni som måste evakueras från era hem, hemskt. Hoppas det blir bättre snart! Jag tänkte gå på rix fm festivalen men har ingen o gå med och nu känner jag att det inte hade varit så kul med tanke på röklukten.

image

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>