Ny blogg!

hanniiwa.blogg.se

Byter för ja, spotlife har inte varit ”rätt” för mig, och jag trivs bättre på blogg.se. Men från och med idag lämnar jag spotlife, bloggen kommer ändå finnas kvar men ingen uppdatering så nu tar jag nya tag på blogg.se och jag är jätte exhalterad över att börja ”om” och göra detta bättre än någonsin, har ändå bloggat i typ 4-5 år (haha oj vad länge när jag tänker på det) så nu ska det bli bättre än någonsin som sagt! Ett inlägg väntar på er och designen är nästan helt fixad!

Hej då spotlife.

hanniiwa.blogg.se

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>